2022.07.24-én negyedi alkalommal került megrendezésre a Nyíregyházi Zsidó Hitközség és a Dávid SC közös szervezésében a hagyományos Sófár kupa, amelyen egyesületünket mintegy 20 sakkozónk képviselte a legkisebbtől a legnagyobb korosztályig.
A versenyen igazi éremeső született, hiszen majd minden korosztályban a dobogóra állhattak a játékosaink:
Az óvodás korcsoportban a lányok között Asztalos Julianna magabiztosan szerezte meg az első helyet, míg a fiúk között Tóth Hunor és Takács Nimród megosztott első helyen végeztek egyaránt 7/6-os teljesítményükkel.
Egy kategóriával feljebb Kurucz Dávid ezüst, míg Celibliek Áron Ömer bronzéremmel gazdagodott, míg a lányok között Kanyuk Luca egy szép kupával ünnepelte az első helyét.
A 3. kategória győztese 100 %-os teljesítménnyel Takács Armand, míg az ezüstérmet Farkas Bálint vihette haza, a testvére, Júlia pedig a lányok között 3. helyen végzett.
A 4. kategóriában bronzérmet szerzett Laskai Gergő, míg a legnagyobbak között Laskai Gábor és Szőke Nóra arany, míg Szép Ádám az ezüstéremnek örülhetett.
A felnőttek között a legjobb női játékos díját Nagy Bettina nyerte el, míg Aux Liliána a 2. legjobb női játékosnak bizonyult.
A legjobb senior játékosnak járó kupát pedig Szilágyi Sándor, Sziszi bácsi vihette haza!
Gratulálunk minden résztvevőnek és a szervezőknek egyaránt!